Alla inlägg den 4 juli 2009

Av Anna - 4 juli 2009 22:17

Vi var på hundutställningen idag bara för att spana in lite hundar, imorgon har vi många raser att spana in. Dock var det iskallt och små regnigt :/ *brr*

Och som vanligt kommer små flickor med stora hundar som dom inte ens kan hålla i, vi gick förbi och freddie brydde sig inte men så hör man skällande och morrande så man vänder sig om och ser den stora bjässen(jämnfört med freddie) som ser ut att vilja äta upp han. Hon som höll i han gick sen med sin hund och man såg hur han flög mot massa andra hundar och hon låg ner i gräset för att hålla i och hon misslyckades gång på gång men som tur var lyckades alla andra få bort sina hundar från dess väg.

Suck och fy och blä för ouppfostrade hundar(och dåliga hundägare som köper hund utan att använda huvudet)

Spelar ingen roll vilken ras det var på hunden eftersom jag inte dömmer hundar så, utan hundr är som människor, varje individ är unik.


Förra året tappade en kvinna sin hund som flög på freddie, ha dansade omkring och höll sig borta från käftarna på den, hon fick tag i den och tappade den 2 gånger till så den flög på.. men då var inte många glada på hon och hon försvann...


Vet inte om freddie drar till sig lösa hundar eller om vi har otur, vi får se imorgon. Som att det ska bli kul att träffa favvo emma, saknar dig gumman(även om vi han snabb ses i går ;P )


-Puss- (Närmar sig flytt)

Ovido - Quiz & Flashcards