Alla inlägg den 26 juli 2009

Av Anna - 26 juli 2009 22:14

Jag har insett at jag hatar att flyttpacka!!! Det känns ungefär som att jag packar, packar och packar och med tanke på hur mycke saker som fortfarande är kvar så måste någon packa upp mina saker lika fort för det verkar inte ens minska :/

Sen så får jag ju inte bära tungt nu för tiden och hur packar man porslin lätt? 

Så jag kommer nog vara död efter allt slitande och bärande, fast kommer lätt vara värt det när jag och favvo killen har kommit i ordning i vårat hem ;)

Snart kastar jag ner allt som är kvar i en jätte storkartong så får jag hyra en lyftkran för att få ut den men då lär den gå antagligen gå sönder.

Bra flytt idéer mottages snarast  :)


Av Anna - 26 juli 2009 21:15

Nu är den här 7 dagars veckan över, eller alla veckor har ju 7 dagar men inte alltid man jobbar 7 dar men nu är jag eventuellt ledig i två och det kan verkligen behövas eftersom onsdagkväll måste jag ha packat ner allting som jag äger och har.

Men det uppstår vissa små problem som att dom mindre kartongerna alltid tar slut och att jag fastnar med ena ögat på filmen som är på tv ochförsöker samtidigt hålla på i köket men jag kan inte se runt hörnet :P


Idag har jag träffat Therese, som att jag längtar tills vi får lite tid över till att umgås, en riktig tjej kväll jag T och Malin skulle verkligen inte sitta fel. Fast att få umgås med Nettan Pe och Emma skulle jag inte heller klaga över men alla jobbar eller har fullt upp nu när det är sommar och jag är ju inte bättre själv.


Nu ska jag slita fingrarna från tangentbordet och sätta dom i packningsarbete.

-Puss- (Är det bara jag som äger SJUKT mycke nödvändiga saker?)

Ovido - Quiz & Flashcards