Alla inlägg den 28 juli 2009

Av Anna - 28 juli 2009 20:55

Nu är nästan allting ner packat, det känns så sjukt skönt att det värsta nästan är över, eller jag "slipper" bära och köra sakerna på fredag så jag får koncentrera mig på att jobba nu i 3 dar. Sen är det fullt ös att packa upp allting och jag hoppas vi lyckas kasta lite mer saker =)


Min svärmor kommer på fredag och hälsar på, hur tusan hon nu vågar komma och hälsa på då, det kommer se HEMSKT ut!!! Men det kanske inte kommer se värre ut än när favvo killen bodde själv ;P

Sen på lördag em/kväll så har vi blivit bortbjudna på middag till min svärfars tjejs stuga(om jag nu inte yrar) Vi lär ju inte kunna äta hemma och då får Freddie springa och leka med alla hundarna så då behöver han inte bli rastlös och orolig när vi packar upp och har oss.

Söndag ska vi till salmis på hundträff + ikea :) Så då kommer freddie få busa med ännu mer hundar så han kommer nog få en toppen helg även om vi kommer ha fullt upp med flytten.(Hur tusan vi då ska hinna göra någonting)


Tror jag ska be lillebror städa ur lägenheten åt mig, eller är bara toaletten och golvet kvar. 9 åringar är inte så dyra när dom jobbar :P


-Puss- (Saknar min favvo kille!!)


Ovido - Quiz & Flashcards