Alla inlägg den 30 juli 2009

Av Anna - 30 juli 2009 21:22

Kom precis hem, har varit hos mina föräldrar heeela dagen, försökt att göra ingenting. Men nu när jag kom hem så insåg jag att det börjar vara riktigt tomt för det finns ingenting i köket, inga blommor eller gardiner, finns inte heller någon sängram eller något databord(ligger på golvet och surfar)

Längtar såå mycke till i morgon, som älsklingen sa "Det här är värre än det är för ett barn dagen före julafton" <- Han är sååå söt!

Jag har iaf äntligen sett att dom som har lägenheten har tagit sitt pick och pack, hoppas bara att dom inte glömde att städa! 


Måste börja leta efter några begagnade böcker på tradera, för jag har inte råd med en hög svíndyra böcker!

Om jag somnar nu är det snart morgon, funderar på att sätta mig i soffan på pitebo och vänta men då kommer väll nyckeln fem i tolv :( Bläää!! Jag hatar att vänta på sånt här!!!


-Puss- (Tålamod är inte alltid min starka sida)


Av Anna - 30 juli 2009 06:24

Jag skrev i ett tidigare inlägg att jag tycker att man borde skilja på det som är ditt och mitt, men då tänkte jag inte på att jag har två pojkar här hemma som har svårt för det.

Lillprinsen stjäl alltid strumpor, han snuttar på dom och sover med dom i ansiktet(usch), för han verkar dessutom tycka att ju skitigare- och mer illaluktande strumpor desto bättre. Han är inte sen på att norpa handdukar och andra underkläder heller så man får gömma allt sådan.

Sen favvo killen, varje natt snor han mitt täcke och kastar sitt egna på golvet, nog är det gulligt och mysigt så länge jag inte ligger och fryser!!

Och alla som känner mig vet om att jag har min absoluta favorit kudde, den snor han direkt han får chansen. Om jag halvlägger mig och tittar efter vad klockan är så snor han den direkt, och då sover han ju, så han måste ha en inbygd radar.

Iof så är nog mina favvo kuddar eftertraktade, jag glömde en kudde hos min store bror för x antal år sedan, och den har min svägerska vänligt men bestämt adopterat så jag har inte haft en chans att norpa tillbaka den.


-Puss- (Sååå trött men går inte att sova)

Ovido - Quiz & Flashcards