Alla inlägg under juni 2009

Av Anna - 5 juni 2009 13:33

Jag vaknade i morse av att freddie började hosta och låta jätte konsigt, han började tokslicka på allting och spelade ingen roll vad jag gjorde med han, han slickade och slickade, och det lät konstigt(ungefär som när han har jätte hicka) samtidigt som det såg ut som att han höll på spy. 

Hade det varit vid 3 olika tillfällen så hade jag trott att det var hicka, att kräkreflexen hade hakat upp sig(något som fastnat i halsen) och att tokslickandet berodde på någonting mellan tänderna.

Jag hällde vatten i munnen på han, borstade tänderna,skrämde han och tog han på promenad(där han tok åt gräs som en kossa). 

Det tog 1½ timma för det att gå över ochjag hann bli jätte orolig för han betedde sig hel skumt, han har dock börjat försöka bita och klia på knölen men som tur är så når han inte riktigt. Men på måndag blir han en trattpojke igen.


Älsklingen har varit på begravning idag och det hade gått bra som tur var!!

Jag och Nettan har varit på äventyr,ska komma å kika hur det blev när dom har kommit upp :) Var grymt skojj!!


-Puss- (Jag älskar er!!)

Av Anna - 4 juni 2009 19:58

Jag tror att bästa sättet att få tänka på annat är att gå på stan med en god vänn och köpa lite nytt till sig själv ;)

Hittade två nya klänningar, dock verkar all värme ha försvunnit, blir bara kallare och kallare :/ Köpte nya skor igår, skulle köpa sulor till ett par andra men föll över ett par "jag måste ha" skor som var på rea. Det är nog typiskt oss tjejer!!

Jag hade en underbar dag på stan i dag med Petra, dock höll jag på att glömma att köpa rosorna till begravningen som är i morgon bitti men kom ihåg det när vi var på väg till bilen.

Sen hamnade jag på Kupan där jag hittade en hel hög med billiga och förhoppningsvis bra böcker, lite barn böcker oxå som ska sparas i kistan med mina gamla leksaker.


Nu ska här byggas data stol, hade helst sparat det tills flytten men tänk om det fattas någonting eller det är någonting fel på den, så bäst jag gör de nu. Sen ska vi se om jag lyckas packa ner lite kläder som jag klarar mig utan nu i sommar + packa ner lite köks saker.

Eller så gör jag det i helgen och lägger mig på spikmattan och "myser".


-Puss- (Jag Freddie & Pelle = KÄRLEK)


Av Anna - 2 juni 2009 23:32

Brukar ni oxå ha sådana där dagar när det är som att blixten slår ner i era hjärtan och ni bara känner hur mycke ni älskar någon/någonting?


Idag är en sådan dag för mig, jag älskar mina pojkar så enormt sjukt mycke. Det finns ingenting som jag inte skulle göra för dem, för det är bara de som kan göra mig så lycklig som jag är!!! Tack för att ni finns i mitt liv!!


Inte konstigt att jag är så sentimental idag;

Freddie har varit hos veterinären, men det gjorde bara saken värre men precis som jag trodde så blir det operation(jag gruvar mig till tusen). Så dessa dagar fram till dagen D så skulle jag helst bara bädda ner mig och ligga och snusa i hans päls och mysa, men det blir nog en hel del sådant men vi ska även umgås mycke med hans kompisar, äta korv och vara ute och leka!!!


Sen så är jag faktisk inte van att vara utan min älskling, brukar vara jag som arbetar massor men nu när jag är ledig och han då bara hinner jobba och sova så hinner jag sakna han sjukt mycke men även uppskatta dom få stunder jag hinner träffa han!! Den killen är så enormt bra för mig, lätt bästa som hänt mig(förutom Freddie & lillbror<- Alla goda ting är 3)


-Puss- (Mitt hjärta värker av kärlek)

Av Anna - 1 juni 2009 21:09

Vi ska på en lägenhets visning, men person X som bor där är bortrest, och kommer inte hem förens vi ska ha bestämt oss, och enligt pitebo så är det mitt problem om jag vill se lägenheten. Då sa hon ju egentligen till mig att man behöver inte visa lägenheten om man inte ids, bara att låta bli att svara i telefonen. Idiotisk!!


Jag och mamma har tränat hundarna i över 2 timmar idag, det var grymt kul!! :) Är extra kul när man ser framstegen!!


Jag har nu sett klart första säsongen av Dollhouse, det blev bätte i slutet
:) Nu ska jag slänga mig i sängen och prova min spikmatta som jag fick idag *wiie* Ska bli enomt spännande!!!


Saknar dig älskling, längtar massor tills  du kommer hem inatt, är konstigt att vara utan dig!!

-Puss-

Ovido - Quiz & Flashcards