Alla inlägg den 21 juni 2009

Av Anna - 21 juni 2009 09:35

Fick ett hastigt uppvaknade idag, det ringde och ringde på min mobil tidigt i morse, ett nummer jag inte kände igen och alla som känner mig vet att jag sällan svarar när det är ett nummer jag inte har eller när det är skyddat nummer. Fick ett sms så fick veta vem som ringde så då svarade jag ju så klart. Blev att kasta på sig kläderna, fick låna sambons bil eftersom jag inte vet hur mycke soppa som finns i min. Åkte och hämtad en av mina närmsta vänner på hennes jobb, när hon kom till jobbet hade hennes kille varit där och väntat på hon, han gjorde illa henne och nu hoppas jag att hon vågar göra det rätta en gång för alla och lämna han.

Vi åkte hem till hennes lägenhet där han då låg och sov på soffan,vi smög omkring för att packa en väska med saker, sen skjutsade jag henne till ett hemligt ställe, hon darrade av rädsla för att han skulle vakna. Men jag är inte rädd för han, dessutom skulle han inte våga göra mig eller hon någonting när jag är med och dessutom så hade vi ju Freddie(vakthunden) med oss.

Han har slagit sönder hennes mobil så jag kan inte få tag i hon, jag är jätte nervös, för det sista han sa var "När du kommer hem ska jag döda dig".

Jag känner mig smått hjälplös för att jag just nu ingenting kan göra, vill ringa han eller åka dit och skaka vett i människan men jag vet att det är nog försent för det, är knappast första eller sista gången.


Så där var skönt att skriva av sig, mycke tankar nu.


Jag älskar mina vänner, familj, sambo och Freddie!!!!! 

Ovido - Quiz & Flashcards