Alla inlägg under oktober 2008

Av Anna - 22 oktober 2008 10:53

Jag sover på soffor och glömmer att äta..


Känner mig annars mest konstig, vet inte riktigt vad som händer nu, tappat greppet och tycker lixom att någonting bra kan hända....Du vet!!


"Är ängeln här för att stanna eller bara på genom resa?"

Av Anna - 19 oktober 2008 15:00

Kom nyss hem från efterfesten.. Hittade en soffa så slaggade på den en stund.. dock satt vissa och drack till tidigt imorse *hehe*


Det var grymt skojj att träffa jennie och co igår, var verkligen på tiden, sen drog jag ut med min vanliga vapendragare. Det var inte ute så jätte mycke folk man kände utan satt mest och snackade med folk man inte känner(vapendragarens kompisar). Sen blev det max, shell och efterfest.. Fast jag hade kvar all alkohol hos jennie men den får jag hämta till veckan!!


"Oroa dig inte så mycke"


Blev inte så mycke sovande, försökte se one tree hill, och sen hamnade man i Tommes hus där man hjälpte till och rev lite tapeter, golv mm

Kommer bli spännande att se hur det blir när det blir klart!!

Av Anna - 18 oktober 2008 17:51

Steg upp och jobbade idag.. var grymt sugen på att ligga kvar i sängen men vad hade man för val? Man måste ju tänka på inkomsten oxå..

Sen for jag direkt till nettan, lånade duschen och internet men nu ska vi nog snart pallra oss iväg till marklund, sen hade jag tänkt kika förbi jennie oxå!! Som att det var länge sedan jag festade med hon(typ 2½år sedan å då fyllde jag år och hon söp ner mig totalt :P) 


Nu ska jag pallra mig iväg.. orkar inte sitta här nå mer å nöta, måste koncentrera mig på alkohol intaget och sen har jag hunden att kjela med!!!

Av Anna - 17 oktober 2008 23:30

Det kom snöblandat regn i morse, men sen blev det varmare så slutade snöa :/ Jag som längtar efter första snön som ligger kvar på backen!

Det lär dock frysa på ikväll, så då får jag å Nettan fara & leka med bilen medans grabbarna har grabbkväll, som att dom inte kunde komma på någonting eget utan måste härma oss!! ;P


Jag ska vara hundvakt ikväll, sparar mig till imorgon, men som tur är skulle nog Nettan komma och hålla mig sällskap :)

 Längtar massor till imorgon, ja inte till att jobba utan sen, spela wii & dricka lite, och sen ska vi iväg på fest!!


Stort tack till Nettan, Pelle, Emma, Therese & Malin som alltid verkar finnas där för mig, ni är guldvärda & hur tusan skulle jag klara mig utan er!!!

 _____________________________________________________________

 Jag och Nettan var ju hundvakt, vi såg idol och sen tänkte vi fara iväg en sväng för att sen åka tillbaka och se vem som åkte ut..

Men vi han inte ens ut genom dörren så ringer grabbarna och säger att en av dom har ramlar och skurit upp handleden, så vi fick åka och hämta han och skjutsa han till akuten, 4-5cm längst efter handleden, 0.5cm djupt och 1 cm bredd = det blev 6 stygn!! 

Vi höll dock på att garva ihjäl oss för han berättade för alla som frågade på akuten exakt vad som hade hänt, "dom har sprungit ute-nakna och då hade en bil jagat dom och det slutade med att han föll på nå större grus.. 

Någon mer som känner folk som springer nakna i fyllan?

Av Anna - 16 oktober 2008 02:00

Sitter hos Nettan fortfarande, vi har käkat från max, druckit ett x antal cider & börjat på groggen, sen då det viktigaste är att vi har spelat wii i timmar. Som att vi har skrattat och flummat och haft roligt!!

Kan det aldrig bli lördag så vi får göra om det =)

Inte kunde jag tro att man kunde ha så kul en onsdag, men se där ;P


Tack Pelle för att du skjutsade hem mig(04.00), få som ställer upp så där som du gör(förutom jag när jag skjutsar dig på helgerna då du är full och jävlig :P)

Av Anna - 7 oktober 2008 10:41

Jag vaknade en morgon och insåg att det inte ska vara så hära!!

Har fått höra att ibland måste man ta hand om sig själv först, alltså strunta i andra och bara tänka på sig själv(kan man verkligen göra så?)

Som man bäddar får man ligga och just nu är det en knöl på mitten och det är inte bekvämt!!

Tror jag ska själa en soffa att sova i, bara för en natt eller så... behöver få komma bort en stund!!

Varför är du inte här när jag behöver dig?Det bästa för dig var att släppa taget, jag blev inte ens arg för att du lämnade mig, jag var glad för att du gav mig några underbara oförglömliga stunder på slutet!! Men jag tror att jag har ångrat mig, jag vill ha dig tillbaka, jag saknar dig och behöver dig fortfarande!!Men jag är fortfarande glad för nu vet jag att du är där du har det bra, men jag då??

Jag saknar dig, så jävla mycke!! Du var min bästa vänn och du var den som tog hand om mig när livet var ett helvete, men varför finns du då inte här nu? Jag behöver dig nu oxå!!
Du är den bästa personen jag någonsin har träffat, utan dig hade jag inte varit här!!
Du finns för alltid i mitt hjärta!!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards